Batterimaskiner 18v med Li-Ion teknik !

Batterimaskiner 18v med Li-Ion teknik !

Vi har goda Nyheter! Arbetet i hela vårt team resulterade i en efterlängtad nyhet i Rawlplug sortimentet. Därför har vi det stora nöjet att presentera vårt utbud av Batterimaskiner 18v med Li-Ion teknik som kombinerar användbarhet, kraft och effektivitet.

Det är en högkvalitativ lösning som innehåller batterimaskiner som är utformade för att fungera med de flesta material, vilket gör dem till ett optimalt komplement till vårt nuvarande sortiment av infästning, fästelement och verktyg.

Med fokus på systemlösningar är våra Rawlplug 18v batterimaskiner kompatibla med Rawlplug 18v batterier och laddare. Tack vare detta passar batterierna och laddare alla våra batterimaskiner. Vilket gör att vi kan använda ett batteri till alla våra batterimaskiner och växla mellan dessa i våra rekommenderade laddare.

Vilka är fördelarna med Rawlplugs 18v batterimaskiner?

Med fokus på kvalitet, säkerhet och användarvänlighet har vi skapat en plattform med 18V trådlösa batterienheter i litiumjonteknik.                                                                                                        The 5 most important features of the Rawlplug 18V system:

  1. 10 produkter. Systemet innehåller 6 pålitliga batterimaskiner, 2 modeller av laddare och 2 modeller av batterier med olika kapacitet.
  2. Kompabilitet. Alla elverktyg är kompatibla med Rawlplug 18V batterisystem – så att du kan komplettera en uppsättning efter dina behov. Rawlplug erbjuder uppsättningar som är optimalt utvalda när det gäller deras funktioner.
  3. Användarvänlighet. Varje batterimaskin kan utrustas med en RawlCase – ett väsksystem som möjliggör enkel och bekväm förvaring av enheten med alla tillbehör och möjligheten att ansluta till andra fodral för enkel transport. Det är en enkel och mycket praktisk lösning.                                                                Service support. Rawlplug erbjuder sina användare omfattande garanti och service av Rawlplug 18V-serie batterimaskiner.
  4.  Grundlig utbildning och informationspaket. För att göra användningen av elverktyg ännu mer effektiv, säker och försåerlig har vi skapat ett unikt träningspaket, tack vare det kan du snabbt kan utöka din kunskap om deras konstruktion, funktioner, fördelar och användning. Paketet innehåller utbildningsmaterial i form av presentationer, webbseminarier och informationsmaterial, utarbetade med största omsorg för estetik, användarvänlighet och presentation av information på ett tydligt och förståeligt sätt.

 

 

VAD DU BEHÖVER VETA OM RAWLPLUG 18V BATTERIER

 

Grunden för vårt system är starka och effektiva Rawlplug 18V litiumjonbatterier:

  • RawlBATTERY R-BAT-185001 – är ett batteri 18V 5,0 Ah
  • RawlBATTERY R-BAT-182001 – är ett batteri 18V 2,0 Ah

 

De 4 största fördelarna med Rawlplug 18V Li-ion batteri systemet:

  1. Rawlplug 18V batteriet kan användas till många olika maskiner.
  2. Litiumjonceller av högsta kvalitet garanterar en lång och felfri drift.
  3. Laddindikatorn tillåter att du kan planera ditt arbete på bästa sätt.
  4. Ingen självurladdning-litiumjonbatterier laddas ej ur under lagring.

 

Vilka produkter har vi?

RawlHAMMER (R-PRH18) – sladdlös borrhammare med 2 J slagkraft och SDS plus verktygsfäste.

 

 

 

 

 

RawlWRENCH (R-PIW18) – sladdlös slagskruvdragarel med 1000 Nm vridmoment och 1/2 ”fyrkantig verktygshållare.

 

 

 

 

 

RawlWRENCH (R-PID18) – sladdlös slagskruvdragare med 210 Nm vridmoment och multifunktionell verktygshållare – 1/4 ”invändig sexkant och 1/2” extern fyrkantigt hylsfäste.

 

 

 

 

 

RawlDRIVER (R-PDD18) – sladdlös borrskruvdragare, vilket ger möjlighet till optimalt val av vridmoment för arbetet.

 

 

 

 

 

RawlDRIVER (R-PDS18) – sladdlös gipsskruvdragare med ¼ ”sexkantigt verktygsfäste

 

 

 

 

 

RawlGRINDER (R-PAG18) – sladdlös vinkelslip, lämplig för 125 mm skivor.

 

Vilka supportverktyg har vi förberett för dig?

Detaljerad information om 18V Li-Ion batterimaskinssortimentet finns i det material som vi har förberett för den nya produktlanseringen. Vi rekommenderar särskilt att besöka Produktsidan med komplett produktinformation.

Till Webshopen

– Rawlplug Team

Gå till toppen