Ny serie med R-LX betongskruv från Rawlplug

Ny serie med R-LX betongskruv från Rawlplug

Rawlplug har återigen visat sin spets och förlitat sig på innovations- och unika lösningar.

R-LX betongskruv, som är vår senaste version, har två separata gängor med olika stighöjder. Primärgängan ansvarar för materialskärningen, vilket hjälper till att fördela de krafter som påverkar det och bestämmer skruvens lastkapacitet. Den sekundära undre gängan möjliggör stabilisering av skruven under installationen, samtidigt som det ökar dess motståndskraft mot utdragslasterna.

Funktioner och Fördelar:

 

 • INNOVATIV LÖSNING
  Patenterad design: optimerad dubbel skruvdiameter och unik gängning säkerställer R-LX-skruvens unika egenskaper och funktionalitet
 • PÅLITLIG OCH HÅLLBAR
  Perfekt kombination av underskuren design och unik hög-låg gänga som säkerställer oöverträffade hållfasthetsparametrar jämfört med andra ankare i samma klass.
 • STORT ANVÄNDNINGSOMRÅDE
  Tack vare de många tillgängliga skruvhuvudena och det justerbara förankringsdjupet är produkten lämplig för ett imponerande användningsområde. Det visar sig vara ett perfekt svar på massförankringsbehov.
 • KOMPLETT CERTIFIKAT
  R-LX BETONGSKRUV uppfyller alla relevanta krav i europeiska bedömningsdokument EAD 330232-00-0601 (del 3) och EAD 330022-00-0601 samt europeiska tekniska godkännanden (del VI).
 • UNIK TILLVERKNINGSPROCESS
  För att tillgodose entreprenörernas behov har ett team av experter från Rawlplug tagit fram en innovativ smide- och värmebehandlingsprocess som säkerställer hög stålklass för den färdiga produkten och möjliggör dess flergångsanvändning vid installation.
 • KORROSSIONMOTSTÅNDIG
  Produktens antikorrosiva egenskaper har bekräftats i ett saltspraykammartest med det extraordinära resultatet på 1 500 timmar. Den finns som elförzinkad eller i zink-flake ytbehandling.

Köp R-LX betongskruvs nu!

 

Gå till toppen