add-circular-outlined-button add-cross-outlined-symbol add-square-outlined-interface-button airplane-rotated-diagonal-transport-outlined-symbol alarm-clock-symbol arrow-entering-into-square attach-interface-symbol-of-rotated-paperclip attachment audio-tool-in-silence back-left-arrow-circular-button-outline back-left-arrow-square-button-outline big-map-placeholder-outlined-symbol-of-interface book-outline bookmark-outlined-interface-symbol bottle-gross-outlined-symbol button-of-nine-outlined-circles buttons cellphone cellular-phone-outline center-text-interface-symbol-of-lines chat-comment-oval-speech-bubble-with-text-lines chat-oval-speech-bubbles-symbol checkmark-outline checkmark-square-button-outline checkmark-verify-interface-symbol-button circular-arrow-counterclockwise-rotating-symbol circular-graphic-outline circular-outlined-badge-with-ribbon-recognition-prize-symbol circular-target-shooting-interface-symbol clipboard-square-symbol close-circular-button-symbol cloud-outlined-shape cloud-with-hail-falling cocktail-glass-outline code-signs collapse-two-arrows-diagonal-symbol comment-oval-outlined-balloon compass-orientation-symbol contract-two-arrows-symbol-pointing-the-center-of-square-button copy-two-paper-sheets-interface-symbol crescent-moon-phase-outlined-shape cropping-interface-tool-symbol cross-rounded-outline cross-square-button cube-of-notes-stack double-arrow-horizontal-symbol double-arrow-vertical-symbol double-right-arrows-angles down-arrow-square-button down-arrow-square-outlined-button down-arrow-to-a-square down-arrow down-circular-button download-circular-button download-down-arrow-symbol download-from-internet-cloud download-square-button download-square-outlined-interface-button electrical-storm-weather-symbol electronic-game-machine-outline email-closed-outlined-back-envelope-interface-symbol email-square-outlined-interface-symbol-of-envelope-back equalization equalizer-interface-square-button-symbol event-weekly-calendar-symbol expand-square-interface-button-of-two-arrows expanding-two-opposite-arrows-diagonal-symbol-of-interface facebook fast-forward-double-arrow-outline favourites-star-outline-interface-symbol file-rounded-empty-sheet file-rounded-outlined-symbol film-strip-couple-of-photograms flag-outline fog-at-night-weather-symbol foggy-day-fog-at-sunset-or-sunrise folder-outline fork four-rounded-squares-button full-screen-interface-symbol-of-four-arrows-in-square-button games-machine-outline gear-outlined-symbol giftbox-outline graphical-business-presentation-on-a-screen headphones-audio-symbol hot-interface-symbol-of-fire-flames-outline ico-error images-square-outlined-interface-button-symbol ink-interface-symbol-of-drop-outline instagram label-outline left-alignment left-arrow-curve-outline left-arrow-in-circle-outline left-arrow-line-symbol left-arrow-rounded-outlined-button-interface-symbol left-arrow-signal-outline left-arrow-square-outlined-button left-arrow-with-a-cross like-heart-outline-symbol link-button linkedin list-interface-symbol list lock-circular-padlock-outline-tool-symbol login-arrow-symbol-entering-back-into-a-square login-square-arrow-button-outline map-folded-outlined-paper megaphone-outline-of-amplification-tool men menu-square-button menu-three-outlined-rounded-lines-symbol microphone-outlined-tool microphone minus-circular-button minus-in-zoom-symbol minus-outline minus-square-outlined-button monitor-outline music-note music-rectangular-interface-button-outline music-theme musical-note-outlined-symbol musical-note mute-voice new-email-envelope-frontal-view nine-oclock-on-circular-clock note-outlined-symbol notebook-rectangular-symbol-with-spring notification-bell-outline-interface-symbol-1 notification-bell-outline-interface-symbol opened-email-outlined-envelope-back-interface-symbol oval-empty-outlined-speech-bubble paintbrush-outline paper-airplane-outline pause-outlined-big-symbol pencil-big-outlined-vertical-tool-symbol phone-auricular-outline photo-camera-outline pin pinterest planetary-grid-symbol play-triangle-outline portfolio-outline print-interface-button-symbol-of-printer-outline radio rain-weather-cloud-outline-symbol-with-raindrops-lines rectangular-outlined-speech-bubble-symbol recycling-bin rewind-double-arrow-outline-multimedia-button-symbol right-arrow-angle right-arrow-circular-button-outline right-arrow-circular-outlined-button right-arrow-on-a-pole-outlined-orientation-signal-symbol right-arrow-outline right-arrow-square-button-symbol right-arrow-square-outlined-button right-arrow-symbol-in-a-square-outline rounded-rectangular-tool-shape sand-clock save-button-interface-symbol-of-outlined-diskette search-interface-symbol search-oval-magnification-tool-or-spoon-interface-symbol share-social-interface-button shopping-bag shopping-basket-e-commerce-symbol shopping-cart-outline-1 shopping-cart-outline shuffle sort-ascending sort-descending speaker-musical-amplification-outlined-frontal-tool speaker-outline-1 speaker-outline-audio-interface-symbol speaker-outline speaker-outlined-square-frontal-tool-audio-tool-symbol speech-bubble-oval-symbol-with-three-dots square-outline square-shape-design-interface-tool-symbol square-targeting-interface-symbol store-commercial-symbol-outline sun-day-weather-symbol sunrise-or-sunset switch-outlined-symbol switch-outlined-tool-symbol tag-outline television-outline text-alignment-option-button-interface-symbol text-paper-sheet-symbol three-vertical-outlined-bars-symbol tiktoktimer-timing-tool tool-outline-of-hotel-reception-or-covered-food-tray triangle-equilateral-outline-shape-on-horizontal-line trophy-outline twitter two-arrows two-circular-arrows two-circular-counterclockwise-rotating-arrows-symbol two-drops-sizes-outlined-shapes two-rounded-equal-squares-outlines-symbol unlocked-circular-padlock-outline up-arrow-angle up-arrow-circular-button up-arrow-in-square-interface-button up-arrow-into-square up-arrow-or-flag-shape-big-gross-outlined-symbol up-arrow-square-button-outline up-arrow-square-button up-arrow-with-house-shape-outlined-symbol up-circular-interface-button up-square-button-outline upload-to-the-cloud upload upper-right-arrow-square-button-outlined-symbol user-info-interface-symbol-with-text-lines-at-right-side user-outline-male-symbol-of-interface video-camera-outline wallet-outline weather-interface-symbol-of-a-semicircle-on-three-lines-perspective weekly-calendar-outline-event-interface-symbol weekly-calendar wind-socket-outlined-symbol window-outline winds-lines-weather-symbol wrench-outline youtube zoom-increasing-symbol

R-FFS – fasadpluggen med den kortaste insticksdjupet

R-FFS – fasadpluggen med den kortaste insticksdjupet

Arbeta upp till 15 gånger snabbare (jämfört med traditionell montering)

UNIVERSIELL INFÄSTNING

Den unika expansionszonen garanterar optimalt förankringsdjup, vilket garanterar högsta lastkapacitet. Tack vare detta kan den användas i alla typer av underlag. Snabb montering säkerställs genom grund förankring – endast 40 mm i betong och massivt tegel * och 50 mm i andra material. R-FFS kan också användas utomhus med hjälp av en bituminös beläggning – vilket bekräftas i den europeiska tekniska bedömningen (ETA). Den extra kraftiga flänsen utesluter kontaktkorrosion mellan skruven och konstruktionsmaterialet (aluminium eller stål)

SÄKERHET

Den nya R-FFS Rawlplug-fasadpluggen uppfyller inte bara alla krav i laboratorietester utan fungerar också under de tuffaste konstruktionsförhållandena. Tack vare de tekniska parametrar som bekräftats i ETA och brandmotstånd R90 är det lösning för de mest krävande infästningarana.

 

 

 

SNABB +40%

Det kortaste förankringsdjupet begränsat till 40 mm i fasta material, förkortad borrtid och kostnadseffektivitet eftersom borrhållet är grundare. Dessutom finns möjligheten att använda en hammare då minskar monteringstiden med 40%.
* massivt tegel baserat på RAD-data, 50 mm förankring enligt data i ETA

 

 

 

HÖG STYRKA

Hög hållfasthet tack vare den förtjockade skruven och användningen av stålkvalitet 6.8. Detta är särskilt viktigt vid installation av ventilerade fasader och andra strukturer som utsätts för stora krafter.

 

 

 

 

MÅNGSIDIGHET

Expansionszonernas innovativa design möjliggör arbete i de flesta underlag (A, B, C, D). Detta möjliggör användning av samma fästelement för montering av konstruktioner så som ventilerade fasader, oavsett mängd – både i armerad betong eller massiva och ihåliga murade underlag.

 

 

 

Funktioner:

  • Två infästningsdjup 40/50mm för snabb installation
  • FFS har högt brandmotstånd vid brand upp till 90 minuter i betong
  • Stansverktyg för att öka prestandan i lättbetong
  • Höga styrkeparametrar bekräftade av fullständig dokumentation
  • Hög styrka på grund av 6.8 stål
  • R-FFS kan användas utomhus med hjälp av bitumen
  • Stort användningsområde (A,B,C,D)

 

Installation:

Concrete and solid substrates (A,B,C)


Aerated concrete (D)

Applikationer

Ventilerade fasader
Hög lastkapacitet, 40 mm förankring, passar i många certifierade material, A1 brandklassad enligt R90 gör R-FFS idealisk till att fästa fasader. Snabb installation tack vare stansverktyget i lättbetong påskyndar arbetet avsevärt.

Fönsterkarmar 
Tack vare snabbt och lätt montage passar det utmärkt till fönsterkarmar.

Balustrader och räcken 
Hög lastkapacititet och användningen av ståll i klass 6.8 rekommenderas den till lätta stål strukturer så som balustrader, räcken och franska fönster.

Garagedörrar 
Med hög lastkapacitet passar den utmärkt till garagedörrar.

Dörrkarmar
Med det kortaste borrdjupet går arbetet snabbt och smidigt

Träkonstruktioner
Det möjliggör montering av träkonstruktioner och material upp till 80 mm.

Lätt infästning
Idealisk för hemmabruk – montering av parabol, TV, skåp och hyllor.

 

Beställ R-FFS nu!

 

 

Gå till toppen