R-WW90II Gasdriven spikpistol för trä

R-WW90II Gasdriven spikpistol för trä

Den nya, förbättrade versionen av Rawlplug-spikpisol för trä är inte bara svaret på branschens ständigt ökande krav utan också ett bevis på att varumärket aldrig slutar sträva efter att bli ännu bättre, mer tillförlitliga och innovativa lösningar. WW90 II är otroligt bekväm att använda, pålitlig på jobbet och bekväm i drift. Det är verkligen en värdig efterträdare till sin marknadledande föregångare.

Lär känna detaljerna:

Ökad effekt till 104 J för att möjliggöra indrivning av även de längsta spikarna 90 mm i de hårdaste underlagen.

 

 

 

 

 

Förbränningskammaren ökade med 20%– mer kraft och större effekt.

 

 

 

 

 

Ökad effect för varje situation även i de hårdaste underlagen med de längsta 90 mm spikarna.

 

 

 

 

 

Lithium-Ion Batteri för ökad effekt. Batteriet har kraft till 8,000 spikningar och endast 30 minuters laddtid.

 

 

 

 

 

Förbättrad design och ergonomi – verktygets nya design och ergonomi säkerställer minskad trötthet och en utmärkt användarupplevelse.

 

 

 

 

 

Ny mekanisk design betyder en fullständig förändring av filterzonen, och kommer därför att förbättra rengöringskvaliteten och därmed förlänga enhetens livslängd.

 

 

 

 

Skyddshuv skyddar träytan från skador, det är därför som eventuella materialförluster reduceras till ett minimum, särskilt i installationer i fasader eller träbeklädnader.

Djupjusteringsmekanik möjliggör exakt djup vilket säkerställer optimal nivå av spikhuvudett beroende på typ av underlag och längden på spiken.

 

 

 

 

Praktisk krok låter dig hänga upp spikpistolen under ex en paus, detta ger säkerhet och kontroll även när enheten inte används.

 

 

Säkerhet, hastighet och precision? Detta erbjuder Rawlplug.

Beställ R-WW90II Gasdriven spikpistol för trä !

 

Gå till toppen