Kalkylator för ankarmassa-ny mobilapp för beräkning av ankarmassa

Kalkylator för ankarmassa-ny mobilapp för beräkning av ankarmassa

På Rawlplug räcker inte bra, det är därför vi ständigt utvecklar vårt erbjudande för att bättre möta kundernas förväntningar och behov och förbättra deras dagliga arbete! Effekten av detta tillvägagångssätt är en kallkylator för beräkning av ankarmassa,  tillgänglig som en applikation som kan installeras på mobila enheter.

Vad är kalkylatorn för?
Detta verktyg gör det möjligt att enkelt beräkna konsumtionen av ankarmassa och därmed indikera hur mycket av en produkt som ska beställas för att säkerställa att kvantiteten blir optimal under arbetet, t.ex. på en byggarbetsplats.

Var finns kalkylatorn för ankarmassa?
Kalkylatorn för ankarmassa finns i form av applikation för mobila enheter, förberedd för Android och iOS, och dess lättanvändbarhet uppmuntrar att använda den var som helst – på kontoret, hos kunden och på byggarbetsplatsen. Den kan laddas ner gratis från:https://calculator.rawlplug.com/#/

Finns på engelska och polska.

Gå till toppen